Elevate și Akzo Nobel dau altă față lifturilor din blocurile de pe Calea Griviței

Akzo Nobel împreună cu Elevate renovează 20 de lifturi din blocurile de pe Calea Griviței din București. La o săptamână de la demararea acțiunii de Corporate Social Responsibility (CSR), s-a finalizat deja renovarea primelor doua lifturi.

Renovarea constă în îmbrăcarea cabinei liftului cu aluminiu și dotarea cu oglinzi, amplasarea de linoleum de trafic intens pe podea, recondiționarea ușilor, schimbarea becurilor. Scopul acestei acțiuni este de a face mai plăcute cele câteva minute petrecute de locatari zilnic în acest spațiu, de multe ori anost. Renovarea lifturilor, susținută financiar de Akzo Nobel, este mai mult decât binevenită și contribuie la creșterea calității vieții tuturor locatarilor din cele 20 scări de bloc.

“Încercăm să aducem o pată de culoare în viața oamenilor și să transformăm niște spații perimate în unele prietenoase. Acțiunea este totodată utilă și așteptată de locatarii de pe Calea Griviței. Dacă de obicei înlocuirea ascensoarelor este un proces greoi și foarte costisitor, veșnic amânat de cei care ar trebui să se ocupe, atunci o mână de ajutor din partea noastra este primită cu bine. Ne bucurăm că Elevate ne-a prezentat această oportunitate și că împreună am demarat proiectul de renovare a lifturilor.”, declară Marius Pintea, Market Managerul Akzo Nobel România.

“La Elevate ne-am străduit întotdeauna să fim un exemplu, chiar și pentru companiile mai mari, și să avem un impact pozitiv în comunitățile cu care intrăm în contact. De când am fondat Elevate am visat la acest moment în care o companie privată din România va contribui la îmbunătățirea vieții locatarilor din blocuri, transformând un lift învechit într-un spațiu agreabil. Felicit Akzo Nobel pentru aceasta initiațivă”, afirmă Tudor Maxim, fondator Elevate.

Președintele Asociației de Locatari dela Bloc K, Calea Grivitei 203, domnul Florin Negru, apreciază această acțiune: “Renovarea lifturilor a adus un spor de confort pentru locatarii noștri. Este un confort deosebit, mai ales pentru că aceste lifturi erau din anii ’60 și de atunci au existat intervenții strict de întreținere. De la locatari am primit reacții mai mult decât pozitive. Chiar în prima zi de la montarea noii cabine, am primit 3-4 telefoane. Am avut cu echipa Elevate o colaborare frumoasă, o colaborare în adevăratul sens al cuvântului. Afirm acest lucru deși sunt pretentios. Aș continua și aș recomanda oricând colaborarea cu Elevate.”

Logo_Elevate