La nivel tehnologic – cladirile de birouri din Romania pot concura cu Empire State Building

Obisnuiti sa sara mai multe trepte o data, romanii arata ca si in domeniul cladirilor de birouri se pot alinia celor mai inalte standarde internationale. Ceea ce  acum trei ani se gasea doar la Empire State Building e acum prezent si in Romania: ecrane in lift, cu stiri si reclame. Noul concept este dezvoltat de Elevate si deja poate fi intalnit in mai multe cladiri de birouri din Romania.

In 2005 un comunicat de presa anunta ca in cele 60 de lifturi ale Empire State Building au fost introduse ecrane LCD. La mai putin de trei ani dupa aceea Romania vine cu replica – o solutie multimedia pentru lifturi dezvoltata dupa un concept 100% autohton.

Solutia a fost dezvoltata de compania Elevate, initiatoarea publicitatii in lifturile romanesti, si se regaseste sub brandul Elevate Multimedia. Elevate Multimedia inseamna infotainment (stiri si entertainement) in lift, toate pe ecrane elegante dezvoltate special pentru acest mediu.

” Noi vrem sa fim mereu in top. Astfel, unei cladiri moderne cum este Anchor Plaza i se potrivesc cele mai noi tehnologii – de aceea am adus Elevate Multimedia in lifturile noastre. Ecranele arata bine, iar stirile si informatiile utile le plac angajatilor. Si asta este ceea ce conteaza cel mai mult”, declara Gabriel Teodorescu, manager administrativ Anchor Grup SA.

Pe ecrane ruleaza reclame video, iar in partea de jos stiri economice la zi. Stirile sunt furnizate de partenerii Elevate, Hotnews si Business Magazin. In plus, proprietarii sau administratorii cladirii pot folosi aceste ecrane pentru a comunica direct cu angajatii si vizitatorii, transmitand anunturi sau informatii despre evenimente. Administratia cladirii Europe House, de la Piata Victoriei, de pilda, le-a transmis angajatilor un mesaj de multumire pentru fondurile stranse intr-o campanie umanitara, prin intermediul ecranelor Elevate Multimedia. Continutul este actualizat prin internet wireless, cu ajutorul unui soft dezvoltat de Elevate

“Suntem mandri ca am putut dezvolta autohton o solutie integrata de televiziune in lift, Romania fiind printre primele tari din Europa care vor beneficia de acest sistem. Elevate Multimedia aduce valoare adaugata atat proprietarilor cladirii, cat si celor care folosesc liftul”, afirma Tudor Maxim, director general Elevate.

Despre Elevate

Infiintata in 2005, compania specializata in publicitatea indoor Elevate
si-a inceput activitatea cu publicitate in lifturile amplasate in blocuri
din locatii premium situate in Bucuresti, ulterior compania dezvoltand si
reteaua publicitara in cladiri de birouri. Portofoliul de servicii Elevate
cuprinde atat servicii de afisare clasica pe reclame tiparite pe diverse
formate, pana la ecrane multimedia cu functii de informare in locatiile in
care acestea sunt prezente, sau suporturi de tip backlit si proiecte
speciale neconventionale.
In 2008, compania a lansat serviciul Elevate Multimedia – reclame video
exclusiv in cladiri de birouri. Reteaua Elevate acopera in prezent peste
3000 de lifturi in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si
26 orase mari din tara. Initiator al conceptului de publicitate in lift din
Romania, Elevate este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor
Advertising

Cifra de afaceri din 2008 s-a ridicat la aproximativ 450 000 de euro, iar in
primul trimestru din 2009 compania a derulat bugete media cu 20% mai mari
fata de aceeasi perioada a anului trecut. Detalii suplimentare pot fi
consultate pe website-ul companiei Elevate, www.elevate.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.