The Money Channel : Romania isi trimite antreprenorii in Europa

Joi, 20 noiembrie 2008, 19:00-21:00, la Athenee Palace Hilton Bucuresti (Sala Diplomat), juriul format din Ernst&Young, IBM, Eximbank si Business Standard a desemnat tanarul care va reprezenta Romania la faza europeana a competitiei European Young Entrepreneur of the Year.

Competitia, adusa in tara de catre Junior Achievement Romania, s-a adresat tinerilor care in ultimii ani au intrat in lumea afacerilor, pe cont propriu sau in echipa si le-a oferit ocazia de a-si promova reusita si de a intra in contact cu oameni de succes din mediul de afaceri romanesc.

Intrucat competitia a fost foarte stransa, juriul a considerat ca doi dintre cei 9 finalisti reprezinta un exemplu pentru tanara generatie si merita sa reprezinte Romania la finala JA-YE European Young Entrepreneur of the Year de la Bruxelles. Castigatorii sunt: Tudor Maxim initiatorul Elevate si Stefan Teisan impreuna cu Mihai Cotos de la Foregroup.

Invitatul special al serii a fost Larry Farrell, antreprenor si autor american, care cu aceasta ocazie a lansat editia in limba romana a celei mai recente sale carti, Getting Entrepreneurial.

Evenimentul este momentul culminant al Global Entreprenuership Week, ce se desfasoara intre 17- 23 noiembrie 2008, in 77 de tari de pe intreg mapamondul.

GEW este o saptamana-eveniment ce reuneste elevi, studenti, profesori, antreprenori, angajati, lideri din comunitatea de afaceri sau din cea guvernamentala pentru a forma retele sociale si pentru a oferi surse de inspiratie.

Obiectivul GEW in 2008 a fost internationalizarea sustinerii antreprenoriatului prin evenimente, proiecte si programe.

Sursa : http://www.tmctv.ro/articol_54581_60/romania_isi_trimite_antreprenorii_in_europa.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.