October 17, 2009

MULTIMEDIA

Serviciul Multimedia înseamnă reclame video combinate cu ultimele ştiri economice, pe ecrane LCD de ultimă generaţie. Exclusiv în clădiri de birouri.

Ecran Elevate Multimedia la intrarea în lift

Ecran Elevate Multimedia la intrarea în lift

Serviciul este inovator, prin tehnologie şi prin amplasare. Situate în lift şi în zone intens circulate, ecranele Elevate Multimedia aduc reclame dinamice, unui public receptiv şi conectat la noile tendinţe tehnologice.

Elevate Multimedia a fost lansat oficial în luna iunie 2008, după o perioadă de dezvoltare de jumătate de an. Soluţie tehnică proprie, unică în Europa, ecranele, securizarea acestora, modul de instalare şi softul care gestionează reclamele sunt soluţii dezvoltate intern de Elevate.

Reclamele şi ştirile sunt modificabile în timp real, prin conexiune la internet. Datorită acestei tehnologii, mesajul poate fi targetat şi adaptat în funcţie de nevoile de comunicare.

Difuzarea spoturilor:

Spotul rulează în calupuri de 3 minute, repetate în buclă.

Spotul este difuzat 6 zile/săptămână, 12 ore/zi (orele 8 -20).

Numărul de afişări lunare/clădire este de 6200.

Durata calupului a fost decisă astfel pentru a garanta receptarea mesajului, în funcţie de durata aşteptării liftului şi a unei călătorii cu ascensorul.

Detalii spot:

Spoturile pot avea 10 sau 30 secunde.

Rezoluţia optimă este 1024 X 768, format .avi sau .mpeg.

Pentru clienţii care nu au a dispoziţie un spot clasic, am dezvoltat o serie de soluţii alternative – contactaţi-ne pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *