April 26, 2009

Proiecte Speciale

Scopul nostru este să intermediem cele mai eficiente campanii în spaţiul Office. De aceea, alături de Print şi Multimeda, adăugăm mixului de indoor targetat şi posibilitatea de a concepe proiecte speciale, în clădirile de birouri.

De ce proiecte speciale?

Proiectele speciale înseamnă diferenţiere, impact şi provocarea unui dialog cu clienţii. Proiectele speciale crează acel buzz pe care orice brand şi-l doreşte.

Publicul din clădirile de birouri este receptiv la nou şi, în scurtele momente de pauză, dornic de relaxare şi/sau entertainment.

Ce proiecte propunem?

În principiu, putem implementa orice abordare creativă a spaţiului Office. Soluţiile sunt concepute în colaborare cu clientul, cu ideea pornită de la el sau propusă de noi, special pentru acesta.

Dintre proiectele posibile:

  • Abordare originală a suporturilor Elevate Office

Un print cu urme de cauciuc pentru reclamele auto sau un spot adresat celui mai mare client din acea clădire, sunt doar 2 exemple dintr-o infintate de soluţii creative posibile.

  • Decorare lift

Stickere, biz-brizuri, ecrane branduite cu marca clientului, folosirea creativă a oglinzii, floor graphics

  • Sampling

Putem facilita activităţile de sampling în clădirile din portofoliul nostru. O felie de pizza la ora prânzului poate fi cea mai eficientă metodă de promovare pentru o companie de livrări.

  • Bluetooth

O dată intraţi în raza liftului, angajaţii vor primi prin bluetooth oferta clientului. Este una dintre metodele cu rezultate măsurabile.

Pentru idei concepute special pentru dumneavoastră, contactaţi-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.