Publicitatea in lift atrage nume noi

In ultimii trei ani, compania de indoor Elevate si-a obisnuit colaboratorii cu o echipa tanara si entuziasta. Reactionand la cresterea constanta din ultimul an, Elevate a decis sa-si consolideze etajul superior,  echipa manageriala.

Datorita dezvoltarii accelerate am considerat necesar si oportun ca in echipa Elevate sa fie atrase persoane cu experienta. In acelasi timp am cautat sa promovam si colegi tineri care au demonstrat valoare si multa daruire.  In continuare vom cauta sa crestem echipa in jurul valorilor Elevate, profesionalism, etica, flexibilitate, pasiune si prietenie, declara Tudor Maxim, fondator si director general al Elevate.

Andreea Brodocianu este noul director de vanzari al Elevate. Cu pregatire in domeniul economic, Andreea are o experienta de trei ani in vanzari la Elevate si a crescut o data cu firma. Andreea a contribuit la imbogatirea portofoliului de clienti Elevate, la consolidarea relatiilor cu agentiile media si la formarea unei echipe de vanzari extrem de active.

Incepand cu acest an brandul Elevate va fi gestionat de noul brand manager, Catalina Murariu. Catalina are studii de master in comunicare la Facultatea de Sociologie. Experienta ei s-a format in cadrul General Electric, al centrului de informare al Delegatiei Comisiei Europene si  al fundatiei internationale Freedom House.

Catalina vede inceputurile sale la Elevate drept o provocare, considerand ca brandul Elevate este deja cunoscut si respectat in zona de indoor media si tocmai acest lucru ne motiveaza sa il impunem ca unul dintre cele mai puternice dintr-o piata in permanenta dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *