Daily Business : Compania de publicitate in lifturi Elevate mizeaza pe dublarea afacerilor in 2007

Sursa: dailybusiness.ro

Compania de publicitate in lifturi Elevate a realizat pe primele 6 luni o cifra de afaceri de 110.000 euro, estimand pentru acest an cel putin o dublare a veniturilor comparativ cu 2006, au spus pentru DailyBusiness oficiali ai companiei.

Anul trecut, Elevate a obtinut o cifra de afaceri de aproximativ 100.000 de euro si un profit de circa 25.000 de euro, conform datelor furnizate de Ministerul de Finante.

Publicitatea indoor a atras pana acum mai putin de 5% din bugetele advertiserilor din Romania, anul trecut aceasta piata ajungand la o valoare de aproximativ 2 mil. de euro, insa dinamica cresterii investitiilor in acest segment este foarte mare, a spus Tudor Maxim, manager director al companiei de publicitate in lifturi Elevate.

“Dinamica cresterii investitiilor in indoor depaseste ca valori procentuale majoritatea celorlalte suporturi media, Internetul fiind singurul canal de comunicare cu dezvoltare mai accelerata. Investitiile in publicitatea in lift s-au dublat in primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a spus Maxim.

“Inca privit ca un suport media neconventional in Romania, liftul atrage tot mai multe companii, datorita modului direct de comunicare cu un impact foarte mare”, au spus oficiali ai companiei.

In ultimele doua luni, Elevate a incheiat contracte pentru publicitate in lift cu companii precum Rehau, care actioneaza in domeniul constructiilor, retailerul Domo, distribuitorul de medicamente Mediplus sau compania de servicii turistice Dor De Bucovina.

Aceste companii precum si altele sunt promovate in lifturile din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, au adaugat oficialii companiei.

“Orice produs sau serviciu care se potriveste targetului celor care locuiesc la bloc, promovat intr-o maniera eficienta, poate da rezultate foarte bune”, a spus Andreea Brodocianu, account manager Elevate.

Elevate a fost infiintata in aprilie 2005 pentru a oferi servicii specializate de reclama in lift. Firma urmareste sa fie promotor al serviciilor de indoor advertising in spatiile de expunere oferite de lifturi. Reteaua Elevate acopera atat Bucurestiul cat si alte orase precum Brasov, Buzau, Cluj, Sibiu sau Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.