Audiente relevante din publicitate in lift? Elevate Media si IQ Communication isi unesc fortele

Despre parteneriat

Elevate Media si IQ Communication au initiat colaborarea de facto la inceputul anului 2009: au ofertat locatiile impreuna urmarind sa maximizeze acoperirea pentru campaniile nationale ale clientilor. Testul primelor luni a functionat pentru clienti si pentru cele doua companii, astfel incat din martie parteneriatul devine oficial.

Parteneriatul consta in reprezentarea reciproca la vanzare a retelelor de lifturi. Valoarea adaugata de fiecare partener este forta de vanzare si notorietatea Elevate si reteaua nationala foarte bine dezvoltata de catre compania IQ Communication. Parteneriatul este incheiat in exclusivitate intre cele doua companii, colaborarile anterioare inceteaza de la 1 martie 2009.

Colaborarea pe care am initiat-o cu Elevate este una fireasca, scopul nostru comun fiind cel de a creste acest mediu de expunere. Sunt convins ca publicitatea in lift va deveni si mai atractiva deoarece, dupa cum ne place sa spunem, clientii nostri sunt vazuti bine sustine Dorel Codina, director IQ Communication.

Elevate Media este prima companie de publicitate in lift din Romania. A fost infiintata in 2005 in Bucuresti si s-a extins in 9 orase importante din tara. IQ Communication a adoptat ideea in judetul Iasi si a pus accentul pe dezvoltarea retelei in zona Moldovei si in tara, dezvoltand o retea in peste 20 de judete.

Efectele parteneriatului

In primii ani de existenta, obiectivul nostru a fost popularizarea conceptului de publicitate in lift. Acum putem trece la pasul urmator: cresterea relevantei in termeni de audienta si acoperire. In acest fel depasim si ultima rezerva a publicitarilor fata de acest mediu si ne asteptam ca publicitatea in lift sa ocupe un loc binemeritat in media plan-uri, afirma Tudor Maxim, director Elevate Media.

In urma colaborarii, acoperirea celor doua retele partenere despaseste 25 de orase din toate regiunile tarii si 3000 de lifturi. In termeni de audienta, o campanie in reteaua comuna poate atinge in jur de 1 milion de persoane (unici). Datorita expunerii repetate la mesaj, numarul total de vizualizari depaseste 30 milioane de vizualizari intr-o luna.

Publicitatea in lift este o forma de reclama neconventionala, care ofera exclusivitate in spatiul de expunere si o rata de memorare a mesajului peste medie. Mediul se preteaza reclamelor din cele mai variate domenii: de la finaciar la FMCG, de la hoteluri la evenimente, de la tamplarie PVC la medicamente.

——

Despre Elevate    www.elevate.ro

Infiintata in 2005, compania specializata in publicitatea indoor Elevate
si-a inceput activitatea cu publicitate in lifturile amplasate in blocuri
din locatii premium situate in Bucuresti, ulterior compania dezvoltand si
reteaua publicitara in cladiri de birouri. Portofoliul de servicii Elevate
cuprinde atat servicii de afisare clasica pe reclame tiparite pe diverse
formate, pana la ecrane multimedia cu functii de informare in locatiile in
care acestea sunt prezente, sau suporturi de tip backlit si proiecte
speciale neconventionale.
In 2008, compania a lansat serviciul Elevate Multimedia – reclame video
exclusiv in cladiri de birouri. Reteaua Elevate acopera in prezent peste
3000 de lifturi in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si
26 orase mari din tara. Initiator al conceptului de publicitate in lift din
Romania, Elevate este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor
Advertising

Cifra de afaceri din 2008 s-a ridicat la aproximativ 450 000 de euro, iar in
primul trimestru din 2009 compania a derulat bugete media cu 20% mai mari
fata de aceeasi perioada a anului trecut. Detalii suplimentare pot fi
consultate pe website-ul companiei Elevate, www.elevate.ro


Despre IQ Communication     www.iqnews.ro; in curand: www.iqcommunication.ro

Din luna martie 2009, divizia de indoor a IQ Media devine IQ Communication. IQ Communication este o companie de publicitate indoor fondata in Iasi. Reteaua de lifturi IQ Communication curpinde peste 20 de orase din tara. Pe langa publicitate in lift, compania ofera spatii de publicitate indoor premium in mall-urile din mai multe orase ale tarii, in aeroporturi si camine studentesti. De asemenea, punem la dispozitia clientilor o retea nationala de sampling si letterbox marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *