Primul branding de lift in cladiri de birouri realizat de Elevate si Happy Tour

In luna septembrie 2010, Happy Tour intra in reteaua Elevate Office cu un proiect special spectaculos si confirma preferinta si nevoia crescanda de neconventional a publicitarilor romani. Liderul pe piata de calatorii de afaceri din Romania isi „accesorizeaza” campania de indoor clasic cu un proiect in premiera pentru cladirile de business: branding total de lift.

Happy Branding usa lift

Happy Tour incepe toamna in forta si isi dezvolta campania de promovare a pachetelor de servicii corporate in reteaua Elevate Office cu un mix de expunere clasica – rame in lift si de neconventional. Campania Happy Tour derulata in 10 centre de afaceri atinge 65.000* de oameni de business.

„ Am ales Elevate pentru promovarea de toamna deoarece am considerat ca este cea mai potrivita companie care ne poate ajuta in implementarea ideilor noastre neconventionale si astfel sa comunicam o pozitionare cat mai clara a diviziei de evenimente Happy Tour – Events Management”, declara Madalin Mancila, specialist marketing Happy Tour Group.

Pentru o campanie de impact, operatorul de turism propune un proiect special spectaculos: branding total de lift – usi intrare si interior, in mai multe centre de afaceri din Bucuresti. Grafica atrage prin teaserul de pe usi care continua in interiorul liftului cu un peisaj urban ce face trimitere la organizarea evenimentelor de business facilitate de Happy Tour.

Happy Branding interior lift

„ Asteptam de mult un branding de asemenea dimensiuni, unul care sa surprinda si sa intrerupa decorul obisnuit al unei zile la birou. Acesta este unul dintre mai multe proiecte speciale pe care le gazduim anul acesta, tendinta catre neconventional fiind una din ce in ce mai pronuntata. Ne face o placere deosebita sa realizam astfel de campanii, deoarece valorifica la maxim potentialul unui mediu deja atractiv – Elevate Office”, declara Catalina Murariu, Marketing Manager Elevate.

Aflat in plina dezvoltare, pachetul Elevate Office inseamna in prezent o retea de 60 centre de afaceri in Bucuresti, la care de adauga cele din marile orase ale tarii. Suporturile disponibile sunt rame SR A3, ecrane multimedia si proiecte speciale. Printre clientii care au comunicat in Elevate Office in 2010 se numara: Banca Romaneasca, Bosch, Centrul Medical Unirea, Citi Bank, Cosmote, Delaco, Heineken, KLM, Microsoft, Mitsubishi, Peroni, Raiffeisen, RBS, Sanofi, Sony Ericsson etc

*Cifre de trafic furnizate de administratia cladirilor.


Despre  Elevate Media – Cu o istorie de 5 ani, Elevate este una dintre cele mai dinamice agentii de indoor media. Dupa ce a introdus publicitatea in lift in Romania, Elevate si-a completat portofoliul cu servicii de publicitate in cladiri de birouri, hoteluri, ansambluri rezidentiale, saloane de coafura, baruri si restaurante. Elevate propune ca modalitati de expunere: multimedia, print, proiecte speciale si oglinzile AddMirror.

Despre Happy Tour In 2009, Happy Tour a ocupat locul I in topul firmelor de turism, obtinand totodata Premiul National al Firmelor de Turism. In anul 2010, Happy Tour si-a intregit formula cu inca doua companii de travel – Paravion.ro cel mai popular serviciu online de bilete de avion si Travel House – garantia calitatii serviciilor de leisure,  impreuna formand Happy Tour Group of Companies .

Happy Tour a fost infiintata in 1996 si achizitionata in 2007 de fondul de investitii spaniol GED, ca parte a investitiilor sale strategice in Romania. Din 1996 si pana in prezent, GED a investit in Romania peste 100 milioane Euro, in 18 companii. In afara de Happy Tour, in Romania, portofoliul GED include, printre altele, Fonomat (lant de retail GSM), Diamedix, Total EnergyBusiness, Romanian Real Estate Partners, Infopress si Rosegur. Investitorii GED includ, printre altele, companiile: EBRD, IFC, Bank Austria, Caja Madrid, AXA Group, etc.

Pentru detalii, va rugam contactati:  Catalina Murariu, catalina@elevate.ro, 0740 181 656

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.