October 17, 2009

PROIECTE SPECIALE

Scopul nostru este să intermediem cele mai eficiente campanii în spaţiul Office.

De aceea, alături de Print şi Multimedia, adăugăm mixului de indoor targetat şi posibilitatea de a concepe Proiecte Speciale, în clădirile de birouri.

De ce proiecte speciale?

Rama cu oglinda

Proiectele speciale înseamnă diferenţiere, impact şi provocarea unui dialog cu clienţii.

Proiectele speciale creează acel buzz pe care orice brand şi-l doreşte deoarece publicul din clădirile de birouri este receptiv la nou şi, în scurtele momente de pauză, dornic de relaxare şi/sau entertainment.

Ce proiecte propunem?

În principiu, putem implementa orice abordare creativă a spaţiului Office. Soluţiile sunt concepute în colaborare cu clientul, cu ideea pornită de la el sau propusă de noi, special pentru acesta.

Bergenbier. Simulare rama volumetrica, sticla 3D.

Simulare rama volumetrica, sticla 3D

Proiectele posibile:

Abordare originală a suporturilor Elevate Office –  Un print cu urme de cauciuc pentru reclamele auto sau un spot adresat celui mai mare client din acea clădire, sunt doar 2 exemple dintr-o infintate de soluţii creative posibile.

Decorare liftcu stickere şi alte decoraţii,  ecrane branduite cu marca clientului, folosirea creativă a oglinzii, floor graphics.

Sampling –  Putem facilita activităţile de sampling în clădirile din portofoliul nostru. O felie de pizza la ora prânzului poate fi cea mai eficientă metodă de promovare pentru o companie de livrări.

Bluetooth – O dată intraţi în raza liftului, angajaţii vor primi prin bluetooth oferta clientului. Este una dintre metodele cu rezultate măsurabile.

Pentru idei concepute special pentru dumneavoastră, contactaţi-ne.

Kaspersky Kaspersky

Kaspersky Lab – decorare lift – proiect special  implementat în clădiri de birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.