April 24, 2009

Elevate Office

Elevate Office a apărut în urma solicitărilor clienţilor şi este, în prezent, pachetul cu cea mai dinamică dezvoltare. Din 2008 până în prezent, numărul de clădiri a crescut la peste 120 de centre de afaceri la nivel naţional.

În prezent, clienţii pot opta pentru: proiecte speciale de impact, afişe în rame, spoturi pe ecrane multimedia şi afişe backlit pe suport de tip citylight.

De ce Elevate Office?

Publicitatea în clădiri de birouri este una dintre cele mai targetate forme de indoor advertising.

Acest mediu se pretează atât comunicării business to business, cât şi business to consumer, atingând un public activ, predominant middle şi top management.

Elevate Office combină targetarea cu un public numeros şi impact maxim: imposibil de ratat, fără concurenţă din partea altor medii, rată de citire de peste 90%.

Traficul total per campanie poate să atingă până la 300.000 persoane.

Reclamele generează buzz încă din parcare, continuă la intrarea în clădire şi se extinde în spaţiul liftului, cât şi mai departe, în birou.

Reţeaua de clădiri se extinde în Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov.

Aceasta cuprinde:

– peste 430 de rame,

– 32 de ecrane,

– 14 suporturi citylight

– posibilitatea realizării de samplinguri, vânzări cu stand, test drive şi multe alte proiecte speciale.

Clădirile de birouri sunt spaţii “fierbinţi” în care oamenii petrec mult timp, în lift, în zonele de aşteptare şi în cafenele – toate locaţiile în care se află Elevate Office.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *