Elevate vinde peste 16.000 de noi locatii

Incepand din luna mai 2008, Elevate vinde spatii indoor de mari dimensiuni in scarile de bloc si isi imbogateste oferta cu peste 16.000 de locatii noi in intreaga tara. Aceasta crestere este rezultatul colaborarii prin care Elevate reprezinta la vanzare Afisul orasului meu, o retea nationala de panotaj publicitar in scari de bloc. an mai 2008 Elevate a finalizat negocierile pentru a deveni reprezentant de vanzari pentru Afisul orasului meu, retea dedicata panotajului in scari de bloc.

Serviciul este compatibil cu Elevate, reprezentand un serviciu complementar pe nisa VCTH (very close to home). “Ne bucura faptul ca le putem oferi clientilor Elevate campanii cu o audienta de masa in intreaga tara”, declara Tudor Maxim, director general Elevate. “Prin aceasta oferta noua aducem pe indoor audienta comparabila cu cea din publicitatea stradala, in conditii de receptare nedistorsionata. Toate acestea la cel mai scazut pret pe mie din publicitatea indoor”. Ca urmare a acestei colaborari Elevate ofera acoperire nationala sporita. Noua retea aduce 16.000 de locatii noi in 16 orase mari din intreaga tara, cu un public estimat de un milion trei sute de mii de persoane. “Am ales sa colaboram cu Elevate pentru ca sunt receptivi la nou, dinamici si au deja o reputatie solida pe piata”, declara Romeo Mesca, director Afisul orasului meu. “Suntem optimisti ca aceasta asociere va fi benefica pentru toti cei implicati”. Afisele din scarile de bloc au dimensiuni mari, de 1,2 X 0, 75 metri. Sunt amplasate in zona avizierului sau a cutiilor postale. Pe langa reclame, afisele au o sectiune dedicata informatiilor utile. Conceptul original de afisare este inregistrat la OSIM si este valorificat in exclusivitate de Afisul orasului meu si partenerul sau, Elevate Media. Serviciul este foarte potrivit pentru promovarea bunurilor de larg consum, a marilor retaileri si a bancilor.

Despre Elevate

Înfiintata în aprilie 2005, Elevate a fost conceputa pentru a oferi servicii specializate de reclama în lift, prin  valorificarea acestui mediu nou de expunere. În patru ani ne-am dezvoltat atât pachetul de servicii, cât si aria
de acoperire pentru a raspunde nevoilor clientilor. Reteaua Elevate cuprinde capitala si alte 9 orase mari din tara.
Suntem promotor si lider al serviciilor de indoor advertising în lifturile din România. Am contribuit la înfiintarea Asociatiei Române de Indoor Advertising, organizatie a celor mai importante companii de publicitate indoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *