KFC serveste meniuri in lift intr-o campanie in reteaua nationala Elevate

Incepand de la jumatatea lunii aprilie 2008, KFC va desfasura o noua campanie de promovare in reteaua nationala indoor Elevate. Lantul de restaurante continua astfel colaborarea cu Elevate pentru al treilea an consecutiv, KFC optand pentru campanii extinse in intreaga retea indoor inca din anul 2006.

Campania de comunicare in lifturile din reteaua nationala indoor va lansa o invitatie la masa in restaurantele KFC din Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti,Targu Mures si Timisoara.

“Apreciem spiritul inovator al clientului nostru in a imbratisa suporturi publicitare neconventionale”, declara Andreea Brodocianu, director de vanzari Elevate. “Prin campaniile desfasurate in mod constant in ultimii trei ani, KFC a contribuit la dezvoltarea publicitatii in lift in Romania”.

Colaborarea se va derula in 8 orase din Romania, promovand restaurantele in 570 de lifturi. Reteaua pe care se va desfasura campania are o audienta medie lunara estimata de aproximativ 130.000 – 150.000 de persoane, reclama dintr-un lift atingand in medie aproximativ 240-250 de indivizi pe luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *