Banii Nostri : Publicitatea in lift, o nisa de cel putin 150.000 de euro

Sursa: baniinostri.ro

Suport media relativ nou in Romania, reclama in lift a venit ca un raspuns al nevoii sporite de comunicare intr-o maniera neconventionala si de impact, in contextul aglomerarii tot mai mari de mesaje publicitare pe canalele media traditionale. La televizor, la radio, pe panourile stradale sau in cutiile postale se suprapun numeroase mesaje publicitare, de multe ori ale concurentilor directi. In lift, in schimb, poate exista exclusivitate pentru o marca, fapt ce contribuie semnificativ la diferentierea acesteia.

Compania Elevate ramane lider pe piata publicitatii in lift din Romania, cu o cota de piata de 85%.

Cifra de 150 000 euro rulati in ultimul an de Elevate indica o crestere constanta a investitiilor in acest mediu de promovare. In acelasi timp, cele peste 50 de campanii promotionale, de imagine sau lansari de brand implementate de Elevate pentru clienti din diverse domenii de activitate demonstreaza penetrarea acestui nou suport media in randul advertiserilor din Romania.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor si pentru o targetare cat mai eficienta, reteaua Elevate cuprinde 13 din cele mai importante orase din intreaga tara: Arad, Bacau, Brasov, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Timisoara.

In acelasi timp, acoperirea retelei in Bucuresti s-a dublat fata de primul trimestru al lui 2006. Aceasta acoperire ofera o audienta comparabila cu cea a unui cotidian central.

Elevate a fost infiintata in aprilie 2005 pentru a oferi servicii specializate de reclama in lift. Firma urmareste sa fie promotor si lider al serviciilor de indoor advertising, in spatiile de expunere oferite de lifturi. Reteaua Elevate acopera atat Bucurestiul cat si alte orase importante ale Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.