Liftul viitorului – Elevate introduce reclame video in cladirile de birouri

In 2008 Elevate isi invita clientii in liftul viitorului – un lift cu ecrane LCD unde pe langa spoturi video sunt difuzate ultimele stiri economice. Continutul video este actualizat prin internet wireless.

Am cautat sa aducem un plus de calitate in publicitatea indoor, spune Tudor Maxim, director general Elevate. O expunere de calitate avantajeaza publicitarii, proprietarii cladirilor si, bineinteles, publicul.

Serviciul Elevate Multimedia este un produs 100% romanesc. Perioada-pilot inceputa in septembrie 2007 a fost esentiala pentru perfectionarea solutiei tehnice de conceptie proprie. Astfel, versiunea lansata in iunie 2008 este sustinuta de un soft dedicat acestui serviciu si de ecrane speciale.

Ecranele pe care ruleaza reclamele sunt perfect adaptate serviciului Elevate Multimedia: compacte, dimensiuni pliate pe nevoile receptarii in lift, rezolutie de top. Tehnologia pe care o folosim este unica in Romania, poate chiar si in Europa si este conceputa special pentru Elevate de o firma din Asia, declara Maxim. Pentru aceasta investitie au fost alocati 100.000 euro, din care pana acum au fost cheltuiti jumatate.

Ecranele Elevate Multimedia pot fi gasite in cele mai importante cladiri de birouri din capitala. Din portofoliu fac parte cladiri precum Anchor Plaza (langa Plaza Romania), Europe House (Piata Victoriei), Camera de Comert si Industrie. In aceste cladiri isi au sediul companii din domenii variate, dintre care Orange, Oracle, Carrefour, Adobe, Romtelecom, BCR.

Ecranele sunt amplasate in lifturi sau in zona de asteptare a lifturilor, pe culoare intens circulate. Cifrele de trafic in cladirile de birouri din portofoliul Elevate se situeaza intre 3600 si 9000 de vizitatori pe luna (conform informatiilor puse la dispozitie de administratie).

Publicul tinta este alcatuit din top si middle management, angajati si colaboratori, consultanti externi si publicul evenimentelor economice. Cu varste intre 25 si 45 de ani, persoanele vizate au venituri medii si ridicate si sunt receptive la noile tendinte.

Dintre campaniile derulate pana acum mentionam: Cosmopolis, Domus Stil, Rin Grand Hotel, Business Magazin, Business Media Group, Kiwi Finance, E-magic Entertainment, Asebuss.

Despre Elevate

Înfiintata în aprilie 2005, Elevate a fost conceputa pentru a oferi servicii specializate de reclama în lift, prin  valorificarea acestui mediu nou de expunere. În patru ani ne-am dezvoltat atât pachetul de servicii, cât si aria
de acoperire pentru a raspunde nevoilor clientilor. Reteaua Elevate cuprinde capitala si alte 9 orase mari din tara.
Suntem promotor si lider al serviciilor de indoor advertising în lifturile din România. Am contribuit la înfiintarea Asociatiei Române de Indoor Advertising, organizatie a celor mai importante companii de publicitate indoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.