Elevate s-a îmbogăţit cu 14 ani de experienţă

Echipa Elevate s-a marit prin recrutarea a doua colege noi in departamentul de vanzari, Oana Guiu – Sales Manager si Adriana Ion – New Business Manager. Oana si Adriana adauga companiei 14 ani de experienta de lucru relevanta.

Extinderea numarului de angajati Elevate face parte din planul de a juca un rol din ce in ce mai semnificativ in piata publicitatii indoor, o piata foarte dinamica si cu potential de crestere  mare in anii urmatori.

Desi majoritatea mediilor publicitare au scazut cu procente intre 20% si 80% si am asistat la concedieri masive sau chiar falimente, Elevate a avut ca obiectiv strategic intarirea echipei atat prin numeroase traininguri cat si prin atragerea de colegi noi, cu o cunoastere foarte buna a pietei media. Desi e un obiectiv gandit  pe termen lung, rezultatele  se vad deja. Ne-am pastrat clientii de anul trecut, am castigat altii noi si ne-am mentinut cifra de afaceri la nivelul lui 2008 ”, declara Tudor Maxim, fondatorul Elevate.

Oana Guiu noul Sales Manager, Andreea Brodocianu – Manager de Dezvoltare

Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari si in coordonarea unor echipe de vanzari, Oana Guiu este noul Sales ManaOana Guiuger Elevate. Oana a activat in media si advertising atat in zona de productie, la Elga Expo, cat si in print si online, la Bucharest Business Week si International Business Promotion. Oana marturiseste cu umor ca e prinsa de “microbul” vanzarilor si declara: “am gasit la Elevate o echipa tanara, competenta si entuziasta, iar rolul meu va fi sa cresc si mai mult performanta departamentului de vanzari”

Oana va ocupa in echipa locul detinut pana acum de Andreea Brodocianu. Facand parte din Elevate inca din primele luni de activitate, Andreea are o cunoastere profunda a afacerii si  a preluat rolul de manager de dezvoltare internationala, cu responsabilitatea francizarii brandului Elevate la nivel international.

Adriana Ion – New Business Manager

Adriana IonCu rol esential in cresterea portofoliului de clienti, Adriana Ion este New Business Manager. Pe Adriana o recomanda experienta variata si adaptabilitatea dobandite in timpul experientei de peste 4 ani ca account manager, field manager si director de vanzari. Adriana a lucrat in companii ca Brands Talk, divizia de innovative din The Group şi Omega Print. „Primul contact cu Elevate l-am avut din prisma relatiei client-furnizor. In acea vreme eram account managerul clientului Bosch in cadrul Brands Talk. Inca de atunci cred in eficienta mediilor propuse de companie. Scopul meu este sa intermediez cat mai multe contacte –cu beneficii reciproce pentru advertiseri si Elevate”, declara Adriana.

Echipa Elevate s-a marit prin recrutarea a doua colege noi in departamentul de vanzari, Oana Guiu – Sales Manager si Adriana Ion – New Business Manager. Oana si Adriana adauga companiei 14 ani de experienta de lucru relevanta.

Extinderea numarului de angajati Elevate face parte din planul de a juca un rol din ce in ce mai semnificativ in piata publicitatii indoor, o piata foarte dinamica si cu potential de crestere mare in anii urmatori.

Desi majoritatea mediilor publicitare au scazut cu procente intre 20% si 80% si am asistat la concedieri masive sau chiar falimente, Elevate a avut ca obiectiv strategic intarirea echipei atat prin numeroase traininguri cat si prin atragerea de colegi noi, cu o cunoastere foarte buna a pietei media. Desi e un obiectiv gandit pe termen lung, rezultatele se vad deja. Ne-am pastrat clientii de anul trecut, am castigat altii noi si ne-am mentinut cifra de afaceri la nivelul lui 2008 ”, declara Tudor Maxim, fondatorul Elevate.

Oana Guiu noul Sales Manager, Andreea Brodocianu – Manager de Dezvoltare

Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari si in coordonarea unor echipe de vanzari, Oana Guiu este noul Sales Manager Elevate. Oana a activat in media si advertising atat in zona de productie, la Elga Expo, cat si in print si online, la Bucharest Business Week si International Business Promotion. Oana marturiseste cu umor ca e prinsa de “microbul” vanzarilor si declara: “am gasit la Elevate o echipa tanara, competenta si entuziasta, iar rolul meu va fi sa cresc si mai mult performanta departamentului de vanzari”

Oana va ocupa in echipa locul detinut pana acum de Andreea Brodocianu. Facand parte din Elevate inca din primele luni de activitate, Andreea are o cunoastere profunda a afacerii si a preluat rolul de manager de dezvoltare internationala, cu responsabilitatea francizarii brandului Elevate la nivel international.

Adriana Ion – New Business Manager

Cu rol esential in cresterea portofoliului de clienti, Adriana Ion este New Business Manager. Pe Adriana o recomanda experienta variata si adaptabilitatea dobandite in timpul experientei de peste 4 ani ca account manager, field manager si director de vanzari. Adriana a lucrat in companii ca Brands Talk, divizia de innovative din the Group și Omega Print. „Primul contact cu Elevate l-am avut din prisma relatiei client-furnizor. In acea vreme eram account managerul clientului Bosch in cadrul Brands Talk. Inca de atunci cred in eficienta mediilor propuse de companie. Scopul meu este sa intermediez cat mai multe contacte –cu beneficii reciproce pentru advertiseri si Elevate”, declara Adriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.