Cum să creşti valoarea afacerii tale de 10 ori într-un an de criză

Cum ar fi ca afacerea ta să primească “cadouri” precum capital de lucru, noi tehnologii, noi pieţe, clienţi, produse, noi stiluri de management? Cum ar fi ca valoarea afacerii tale să crească de 10 ori într-un an, într-un moment în care banii pentru investiţii au devenit un vis frumos? Este posibil, însă cu o condiţie: să fii dispus să renunţi la calitatea de asociat unic.

Elevate, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa românească de indoor media, a încheiat, la începutul acestui an, un parteneriat cu Sugar Media, formând Indoor Partnership. Cele două companii au cumulat reţelele, know how-ul şi cifre de afaceri de 1,8 milioane euro, într-o piaţă de indoor estimată la 5,5 milioane euro.

“Un partener strategic este ideal pentru că, împreună cu acesta, vei avea disponibil mai mult know-how, acces la pieţe, clienţi noi, poziţie pe piaţă întărită. Cred că în anii aceştia, mai mult ca oricând, se produc alianţe, fuziuni,parteneriate. Varianta partenerului strategic mi se pare soluţia ideală de a împarţi riscul şi invesţiile cu alţi asociaţi”, a declarat, pentru MONEY.ro, Tudor Maxim, director general Elevate.

Restul articolului poate fi gasit pe Money.ro, 25 mai 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.