Elevate Media face reclama in lift

Sursa: nordlitera.ro

Elevate Media promoveaza in Romania un nou canal de comunicare pentru advertiseri, intr-un spatiu de neocolit. Reclama in lift este un suport media atat de tip OOH (Out of home Advertising) cat si de formatul VCTH (Very close to home), un concept propriu de advertising dezvoltat pentru spatiile de reclama oferite de lifturile din blocuri. Acest suport faciliteaza o apropiere foarte mare de locuinta publicului tinta, atat fizic cat si emotional.

De multe ori ni se intampla, in timp ce calatorim cu liftul in blocul unde locuim sau in cladirea in care lucram, sa ne plictisim sau sa ne simtim incomodati de prezenta unei persoane straine. Este un spatiu inchis si monoton si de aceea cautam cu privirea un loc in care sa gasim ceva interesant de citit. De cele mai multe ori nu gasim insa decat instructiunile de folosire ale liftului. Studii internationale au aratat ca intr-un spatiu inchis, de dimensiuni reduse, in care nu exista stimuli vizuali sau auditivi, un mesaj publicitar are un impact foarte mare atat din punct de vedere al citirii acestuia (peste 95%) cat si din punct de vedere al ratei de memorare (peste 80%).

In acest context Elevate Media a cautat sa faca calatoria cu liftul mai agreabila si in acelasi timp sa ofere companiilor o solutie media noua, inovativa, complementara mijloacelor traditionale de reclama, prin amplasarea de tablouri publicitare in lifturi din zone rezidentiale, din cladiri de birouri si din hoteluri.

Tudor Maxim, Managing Director al agentiei Elevate Media a declarat:
“Vrem sa contribuim la succesul companiilor medii si mari, dar si la succesul companiilor mici ce isi desfasoara activitatea intr-o zona restransa, locala, dar care au bugete limitate pentru investitii in publicitate la nivel de intreg Bucurestiul sau pentru tot teritoriul Romaniei. Exista un potential foarte mare pentru dezvoltarea publicitatii indoor din Romania in conditiile in care avem un mediu concurential tot mai competitiv, bugetele de publicitate cresc de la an la an, iar mijloacele traditionale de publicitate au de multe ori o eficienta scazuta”.
Reclama in lift se face intr-un spatiu in care marca coboara cu adevarat in randul consumatorilor sai, apropiindu-se fizic si emotional de acestia, spatiu care se afla intre intimitatea casei si mediul exterior. Cream astfel relatii personalizate intre marca si consumatorul ei.

In acest moment avem un portofoliu consistent de locatii in cele mai bune zone. Acestea sunt atent selectate pentru a corespunde standardelor noastre. Problema logistica a fost cea mai mare provocare a noastra, insa prin folosirea celor mai bune tehnologii reusim sa desfasuram campanii care pot fi usor controlate si monitorizate, a adaugat Diana Filip, Directorul media al agentiei Elevate.

Despre Elevate media, Afaceri mari in spatii mici
www.elevate.ro

Elevate Media a fost infiintata in aprilie 2005 pentru a oferi servicii media specializate de reclama in lift. Firma urmareste sa fie promotor si lider al serviciilor de reclama indoor, in spatiile de expunere din lifturi, intr-un mediu in care publicul nu are de multe ori altceva de facut decat sa citeasca mesajul publicitar promovat.

Pentru mai multe informatii:

Andreea Brodocianu
PR executive
Elevate Media
0745-150.558

andreea@elevate.ro

www.elevate.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.