Elevate Media aniverseaza un an de reclama in lift

Sursa: markmedia.ro

Elevate implineste in luna aprilie un an de activitate pe piata din Romania cu o noua imagine, care isi propune sa reflecte evolutia dinamica a companiei. Infiintata in aprilie 2005, Elevate ofera servicii specializate de reclama in lift.

Printre marcile care au valorificat acest canal de comunicare se numara Hollywood Multiplex, KFC, Pizza Hut, Seat, Timona Real Estate si Renault, care au desfasurat atat campanii promotionale, de lansare de produs cat si de imagine.
In acest moment se desfasoara campanii in peste 350 de locatii din Bucuresti, atat in lifturi din blocuri centrale cat si in lifturi de cladiri de birouri si de hoteluri. Recent, am debutat cu campanii publicitare si in Universitatea Romano-Americana, cel mai mare campus universitar privat din Romania, a declarat Diana Filip, Directorul media al companiei.

Noul suport media, reclama in lift, a venit ca un raspuns al nevoii sporite de comunicare a companiilor intr-o maniera neconventionala si de impact, in contextul aglomerarii tot mai mari de mesaje publicitare pe canalele media traditionale. La televizor, la radio, pe panourile stradale sau in cutiile postale se suprapun numeroase mesaje publicitare, de multe ori ale concurentilor directi. In lift, in schimb, poate exista exclusivitate pentru o marca, fapt ce contribuie semnificativ la diferentierea acesteia. Eficienta si potentialul media al liftului ne-au determinat sa oferim servicii si la nivel national. In oferta noastra s-au adaugat orasele: Timisoara, Iasi, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures si Arad, a afirmat Tudor Maxim, Managing Director Elevate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.